dominik101 napisał:
Potwierdzam , że nie można otrzymać nawet wstępnych proponowanych ustawień. Te brednie o regulacji , podawane przez producenta to jakiś żart. Proszę po prostu umieścić tabelę z nastawami orientacyjnymi , tak aby można było ustawić chociaż orientacyjną moc kotła. Dzwoniąc do państwa , odzywa się jakiś obrażony koleś , który robi łaskę , że coś podpowie. Na maila z informacją o błędzie w programie sterownika , otrzymałem odpowieź , że mają 40 różnych programów ( i co z tego , ja otrzymałem sterownik z jednym programem i mam problem , który producent ma w czterech literach).
Proszę Pana. Nikt nie jest obrażony. Ton głosu to kwestia subiektywnego odczucia.Jeśli ktoś ma problemy z gardłem, jest przeziębiony to nie oznacza, że nie chce rozmawiać. Gdyby ktoś nie chciał pomagać i odbierać to by tego po prostu nie robił. Jeśli ktoś jest zajęty, chwilowo nie odbiera. Jeśli już podniósł słuchawkę oznacza to, że jest do Pana dyspozycji przez cały dzień.
Wszystkie informacje i konkretne wartości podajemy na stronie kom-ster.pl w zakładce WSPARCIE TECHNICZNE. Wystarczy się zarejestrować. Pan owszem jest zarejestrowany ale nie ma dostępu do wszystkich artykułów. Nie dotarł do nas e-mail w tej sprawie. To się zdarza. Można wspomnieć o tym telefonicznie a zawsze możemy artykuły odblokować.
Na forum zaglądamy rzadko. Nie ingerujemy w treść wypowiedzi. Forum to generalnie wymiana informacji pomiędzy użytkownikami. Jeśli są jakiekolwiek pytania prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny. Dyżur pod numerem serwisowym jest od 8 do 16 Pisać wiadomości proszę na
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (zostaje przekierowana do odpowiedniej osoby w zależności od rodzaju zapytania)