Poniżej przedstawiamy Państwu przykładowy sposób, w jaki zadajemy pytanie. Pytania zadajemy w odpowiedniej kategorii. Jeśli w niej nie ma tematu związanego z pytaniem, prosimy go założyć...
Pytanie:
Witam serdecznie,
Zakupiłem podajnik EKO-PAL i nie wiem na jakiej wysokości powinien być zamontowany deflektor (płyta promiennikowa) Bardzo proszę o podpowiedź.
Pytanie takie powinno znaleźć się w kategorii PODAJNIKI DO KOTŁÓW---> PODAJNIK EKO-PAL---> przykładowy założony lub istniejący temat np. MONTAŻ DEFLEKTORA
INFORMACJE DODATKOWE
Wiadomość powinna być zwięzła i na temat. Informujemy, że Moderator i Administrator mają prawo do korygowania zbyt długich wypowiedzi i zastąpienia ich krótkimi, ograniczonymi tylko do samego pytania, w celu zachowania estetyki forum serwisowego.
Pytania, które zawierają zbyt ogólne dane, niewystarczające do udzielenia wyczerpującej odpowiedzi będą usuwane z forum. W takich przypadkach otrzymają Państwo maila od administratora gdzie będzie można kontynuować rozmowę.
Nie sposób np. odpowiedzieć na pytanie tego typu " WITAM SERDECZNIE. JESTEM UŻYTKOWNIKIEM STEROWNIKA X. NIE MOGĘ W KOTLE OSIĄGNĄĆ ZADANEJ TEMPERATURY. PROSZĘ O POMOC"
Brakuje podstawowych informacji typu:
- aktualne nastawy
- rodzaj paliwa
- metraż budynku itp itd
Przypominamy również, że na forum dyskutujemy tylko i wyłącznie na temat urządzeń z oferty firmy KOM-STER